2 maj 2014

Sköna maj ! Välkommen .

Föregående helg var det schortsväder och brända axlar . Helgen gick i pelargonens tecken och ett besök i Edsbyn var planerat sen länge. O jisses vad helgen gick snabbt, kom hem med några nya naturligvis, kunde inte hålla mig. Dagarna gick i ett rasande tempo och vips så var det sista dagen på April 2014, vi brukar roa oss med att fara på skogen då, dels för Frasses skull då man inte vet om det kommer att skjutas raketer och smällare hela kvällen. Men kvällen blev inte så rolig som vanligt, då det snöade så allt var vitt. Och ett väglag som var som om det skulle vara november.


1 maj jobbade jag i Gysinge med Wij trädgårdar, en givande dag som gav både färgglada upplevelser och en hel del nya intryck och kontakter, sålde hyllor genom jobbet och det gick jättebra. En del provfärger med hem, så nu ska det testas och göras hyllor till Byggnadsvård Gysinge. Och har ni inte besökt detta ställe! Så gör det, kanontrevligt ställe som passar som en dagsutflykt.
Fullpackad firmabil på väg 1 maj från Ockelbo

Elin står på trappen och huttrar och fryser

Visst blir det snyggt ? När man är på ett ställe där den gamla stilen finns.
Idag fredag så har jag besökt Karl Hedins i Sandviken och hämtat hem mer virke, får inte förspillas nå tid. Och nu står det fredags städning på " att göra" listan sen blir det grillat och ett glas rött och ladda för att besöka vårmarknaden i Rättvik, och som det känns så blir det i Dunjacka och toppluva.


 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar